News
UT Challenge

Thales open dag 16 september, meld je nu aan!

2017-09-11
Profielfoto
Op zaterdag 16 september 2017 van 10.00 uur tot 17.00 uur opent Thales de deuren van het hoofdkantoor in Hengelo voor alle geïnteresseerden, waaronder baanzoekers, gepensioneerden, leveranciers en andere stakeholders. Meld je dus snel aan!

Je kunt tijdens de open dag een kijkje achter de schermen van Thales nemen, deelnemen aan workshops, praten over carrièremogelijkheden en natuurlijk is het een gezellige dag met een borrel, hapjes en muziek. 

Exclusieve tour
Zie, hoor, ervaar en geniet tijdens een exclusieve tour waarbij Thales hun hightech producten aan jou laat zien: Zie hoe Thales de beste radars ter wereld maakt. Hoor voor welke uitdagingen en vraagstukken de engineers dagelijks staan. Ervaar de Thales Experience, waan je in een echte controlekamer van een marineschip en geniet van een hapje en drankje in de carrièrehoek waar je je kunt laten verrassen door de vele baanmogelijkheden bij Thales.

Werken bij Thales? 
Thales is een groeiend bedrijf met veel openstaande vacatures! Ben je dus op zoek naar een baan, stage- of afstudeerplek? Tijdens de open dag heb je kans om kennis te maken met Thales. Informeer naar de mogelijkheden, praat met engineers en recruiters, laat je LinkedIn-profiel checken en laat een professionele LinkedIn foto maken. Al nieuwsgierig naar de openstaande vacatures binnen Thales? Bekijk ze hier!