popup close

Career

UT Challenge

Are you looking for an internship, traineeship or perhaps a job? You can easily make this known to the diverse network of the UT Challenge by uploading your C.V. and share it directly with partners of your own interest, while being notified of interesting career opportunities.

Werken bij de politie?

Levens redden. Codes ontcijferen. Sporen traceren. Mensen ‘lezen’. Politiewerk is complex werk. We bieden een helpende hand én grijpen in als het nodig is. Zijn waakzaam én dienstbaar. Als je bij de politie komt werken, werk je mee aan een veilig Nederland. Een mooie uitdaging, want Nederland verandert voortdurend.
Read more

Supportdesk Engineer

Functieomschrijving: Als Supportdesk Engineer ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van binnenkomende supportverzoeken via telefoon, mail of webportaal. Daarnaast verzorg je de planning en coördinatie van de supportdesk. Je doet zowel de eerste- als de tweedelijnsafhandelingen. Je werkt samen met de engineers en bent de technische specialist op de supportdesk. Jij bepaalt de prioriteiten en zorgt ervoor dat de SLA-afspraken worden behaald. Je bent verantwoordelijk voor de supportdesk voor eindklanten en werkt ook actief mee in het team. Tenslotte ben je de spin in het web bij storings-meldingen en communicatie met klanten en de eigen organisatie. Als Supportdesk Engineer draag je bij aan de borging van alle technische en logistieke kwesties en zorgt voor een efficiënte oplossing en registratie. Je wordt aangestuurd door de Manager Customer Support. Wat bieden we je? • Een dienstverband voor onbepaalde tijd; • Een brede en verantwoordelijke functie in een innovatieve organisatie in een snel veranderende branche; • Een veelomvattende rol binnen Support met veel doorgroeimogelijkheden; • Een prettige, enthousiaste werkomgeving, gestoeld op een no-nonsense mentaliteit. Wat vragen we van je? • Je hebt mbo-werk- en denkniveau; • Je hebt een technische achtergrond en/of opleiding; • Je hebt enige ervaring met complexe technische telecom- en ICT-vraagstukken; • Je gaat 101% voor je doel en kunt dit goed coördineren; • Je bent stressbestendig en hebt een goed analytisch vermogen; • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Interesse? Overtuig ons! Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en ben jij de collega die wij zoeken? Stuur dan je persoonlijke motivatie met CV naar hrm@vtel.nl. We laten je dan zo snel mogelijk weten of je voor een kennismakingsgesprek wordt uitgenodigd. Heb je nog vragen neem dan zeker contact op met Menno Diesveld, Manager Customer Support, op 088 4 800 910.
Read more

Vacature ervaren Software Developer

Hallo! Wij zijn Speakup. Een technische club, met een open cultuur en een laagdrempelige benadering richting onze klanten, partners en relaties. Je vindt bij ons ook weinig stropdassen, maar wel heel veel sneakers en jeans. Wij werken allemaal samen in een grote, open ruimte in ons industrieel ingerichte pand in Enschede. We zoeken een ervaren Software Developer als versterking van ons R&D team. We zijn druk bezig met het uitbouwen van een toekomstbestendig platform waarmee huidige en nieuwe diensten kunnen worden aangeboden door middel van (REST-) APIs. Identity-based authenticatie en authorisatie staat central. Het platform is opgebouwd volgens een microservice-architectuur met services die zijn ontwikkeld in Java (hoofdzakelijk Spring Boot) en worden gedeployed middels Docker containers onder de DevOps motto “you build it, you run it”. Speakup is een zelfsturende organisatie zonder leidinggevenden. Binnen R&D werken wij volgens een Agile methodiek.
Read more

WO stage/opdracht SIP testframework

Om zowel ons eigen platform alsmede centrales van onze klanten te certificeren, is een testframework voor SIP zeer interessant. Hierbij zal rekening gehouden moeten worden met de SIP standaarden en bijbehorende randgevallen. Deze tests zullen moeten aantonen dat ons platform of centrales van derden voldoen aan de SIP standaard en daarmee compatibel zijn. Je bent vrij om hier zelf een opdracht omheen te bouwen en we zijn dan ook benieuwd naar jouw voorstel. Wil je dit in projectvorm samen met mede-studenten uitvoeren, ook dit is bij Speakup zeker een mogelijkheid.
Read more

Stage Content & Social Media

Het moment is bijna daar: je gaat tijdelijk de schoolbanken verlaten voor een leerzame stageperiode! Als creatieve en ambitieuze HBO’er/WO’er ben jij op zoek naar een organisatie waar je de juiste begeleiding krijgt maar daarnaast ook ruimte hebt om los te gaan met al je creatieve ideeën. Jij weet van aanpakken en snapt hoe een boodschap bij de juiste mensen op de juiste manier terecht moet komen. Speakup is op zoek naar een content en social media stagiair(e). Wij bieden je een omgeving waarbij je veel leert over het bewaken van een merkidentiteit en waarbij je zelf aan de slag gaat met creatie van social content. Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder!
Read more

Strategic Maintenance Planner

Als Strategic Maintenance Planner … Werk je op de Packaging afdeling van Grolsch. Jouw doel? Onze processen zo optimaal mogelijk laten verlopen, zodat al onze bieren in fles, fust, blik of beugel verpakt kunnen worden. Hoe? Door jouw ruime technische kennis en inzicht in te zetten voor een goede langetermijnplanning van machineonderhoud. Daarnaast draag je bij aan het optimaliseren van de onderhoudswerkzaamheden door het ontwikkelen van nieuwe onderhoudsconcepten en het implementeren hiervan. Lees meer op onze website!
Read more

Werken bij V.O.

V.O. is een van de grootste octrooi- en merkenkantoren van Europa. Meer dan 200 deskundige en gedreven medewerkers zetten zich dagelijks in om de waarde van de intellectuele eigendom (IE) van onze klanten te maximaliseren. Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe collega’s, kijk voor de vacatures via onderstaande knop.
Read more

open sollicitatie

Bij Vcare zijn we altijd op zoek naar collega’s met een passie voor telecommunicatie en innovatie. Beschik jij over een technisch of commercieel talent, neem dan zeker contact met ons op! Mail je motivatiebrief en je CV naar marketing@vtel.nl of per post naar: Vtel telecom t.a.v. afdeling Marketing Postbus 176 7500 AD Enschede Telefonisch zijn wij bereikbaar op 088 4 800 942
Read more